Αρκαδίου 25, 12134 Περιστέρι, τηλ-fax: 210 5712330
e-mail :mail@2dim-perist.att.sch.gr

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Το παλιό ''Πέτρινο'' Σχολείο κυψέλη πνεύματος & πολιτισμού

Σε λίγες μέρες όλοι οι πολίτες της πόλης του Περιστερίου, της γειτονιάς του υπέροχου και αξέχαστου ''Πέτρινου" Σχολείου και όχι μόνο, θα δώσουμε το παρών στα εγκαίνεια του εξαιρετικά και καταπληκτικά αναμορρφωμένου παλιού κτηρίου σε Βιβλιοθήκη-Πνευματικό κέντρο.
Η Δημοτική Αρχή της Πόλης μας μήνες τώρα, με τα διαφόρων ειδικοτήτων συνεργεία, καταβάλλει επιμελή και συντονισμένη προσπάθεια, προκειμένου να παραδώσει το έργο σε χρήση στο κοινό.
Τεράστια τα οφέλη για τη πνευματική και πολιτιστική ζωή του τόπου, αλλά και για το ίδιο το Σχολειό μας, μιας και αυτό το φανταστικό υπερσύγχρονο δημιούργημα που έλειπε απ'το Περιστέρι, βρίσκεται μέσα στην αυλή μας.
Αισθανόμαστε ως σχολική κοινότητα ευτυχείς γιαυτό και ευχαριστόυμε θερμά τον κ.Δήμαρχο και τους συνεργάτες του για τη σπουδαία αυτή πρωτοβουλία. 
Το πολιτιστικό αυτό κέντρο θα περιλαμβάνει μεγάλη γενική βιβλιοθήκη η οποία θα είναι και δανειστική, σύγχρονη παιδική βιβλιοθήκη, ηλεκτρονική βιβλιοθήκη, μουσική βιβλιοθήκη η οποία θα τελή υπό την αιγίδα της κ. Νανάς Μούσχουρη και αίθουσα εκδηλώσεων και συναντήσεων.
¨Ενα επιτελείο από σπουδαίους πνευματικούς ανθρώπους του τόπου αλλά και εξειδικευμένους στο συγκεκριμένο αντικείμενο, είδη στελεχώνουν όλο αυτό το εγχείρημα.

Να και η χαρούμενη, αισιόδοξη και ελπιδοφόρα πλευρά της ζωής!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: