Αρκαδίου 25, 12134 Περιστέρι, τηλ-fax: 210 5712330
e-mail :mail@2dim-perist.att.sch.gr

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Σχολείο μας συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.
Στις 8:30 το πρωί της Τετάρτης 27 - 10 - 2010, εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς συγκεντρώθηκαν στο αύλειο χώρου του Σχολείου, όπου μετά την προσευχή ανακηρύχθηκαν από το Διευθυντή του Σχολείου κ. Αλέξανδρο Πατσή, τα δύο σχήματα των σημαιοφόρων και παραστατών σχ.έτους 2010-11.



Ακολούθησε έπαρση της σημαίας και ο Εθνικός Ύμνος.
'Επειτα μαθητές και παρευρισκόμενοι πήραν θέση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου, όπου παρακολούθησαν το πρόγραμμα που είχαν ετοιμάσει οι μαθητές της Δ΄ Τάξης με τους εκπαιδευτικούς τους.
Η εκδήλωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία.
 Γονείς και εκπαιδευτικοί καμαρώσαμε τους μαθητές που με συγκινητικό τρόπο ζωντάνεψαν μνήμες από το Έπος του '40.

Στις 11:00 πμ, αντιπροσωπεία με την σημαιοφόρο και τους παραστάτες, συνοδεία του Υποδιευθυντή του Σχολείου κ. Γκότση Γιάννη, παραβρέθηκε στην κατάθεση στεφάνων στη Πλατεία Δημοκρατίας.

Το πρωί της  28ης Οκτωβρίου η ίδια αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον εκπαιδευτικό του Σχολείου κ. Κούτρα Γιώργο, παραβρέθηκε στη δοξολογία που τελέστηκε στη Μητρόπολη Περιστερίου.

Στις 11:00 π.μ το τμήμα της παρέλασης με επικεφαλής τον εκπαιδευτικό φυσικής αγωγής του Σχολείου κ. Γιάννη Θεοδοσίου, συναντήθηκε με τα υπόλοιπα παρελαύνοντα τμήματα στη οδό Ραβινέ & Τσαλδάρη, όπου και ήταν η αφετηρία της παρέλασης.
Με καμάρι και άψογο σχηματισμό οι μαθητές μας παρέλασαν ενώπιον επισήμων και πλήθους κόσμου όπου και καταχειροκροτήθηκαν.

   Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: