Αρκαδίου 25, 12134 Περιστέρι, τηλ-fax: 210 5712330
e-mail :mail@2dim-perist.att.sch.gr

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Παρουσίαση ενός έτους δράσης με το πρόγραμμα comenius

Την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου μας έγινε η παρουσίαση ενός έτους δράσης για το πρόγραμμα comenius που έχει τίτλο "Πώς σε λένε".


Οι μαθητές των τμημάτων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, με την καθοδήγηση των δασκάλων τους, έδειξαν στο κοινό με καταπληκτικό τρόπο την αξία και σημασία τέτοιων δράσεων, όπου οι επικοινωνία και συναναστροφή με εκπαιδευτικά και πολιτισμικά στοιχεία άλλων λαών, αλλά και προσώπων,  βαθαίνει  πλουτίζει   και καλλιεργεί γνώσεις και προσωπικότητες, ενώ αναδεικνύει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των λαών προωθώντας το σεβασμό τους. Με κατάμεστη την αίθουσα από γονείς και μαθητές, με μόνο δύσκολο σημείο τη ζέστη, παρακολουθήσαμε με ζωηρό ενδιαφέρον τα δρώμενα.



Τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους οι παρακάτω:Η Αντιδήμαρχος πολιτισμού και τεχνικών έργων κ.Τσιώτα Μαίρη, ο Υπεύθυνος Πολιτιστικών Προγραμμάτων της Δ/νσης Γ΄ Αθήνας κ. Χρήστος Παπαγεωργίου, η Υπεύθυνη  για θέματα  Αγωγής Υγείας της Δ/νσης Γ΄ Αθήνας κ. Ευρυδίκη Παυλάτου, η  πρώην Δ/ντρια του σχολείου μας και νυν πρόεδρος του 3ου διαμερίσματος  κ. Νικολίτσα Καρκούλια.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους  μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου γι΄αυτήν τη ξεχωριστή εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: