Αρκαδίου 25, 12134 Περιστέρι, τηλ-fax: 210 5712330
e-mail :mail@2dim-perist.att.sch.gr

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Γιορτή λήξης με θέμα ''Αρχαία Ολυμπιάδα''

Τη Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010 και ώρα 19:00, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου μας, υποδέχτηκαν τους γονείς, τους εκπροσώπους της Διεύθυνσης της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τους εκπροσώπους του Δήμου Περιστερίου, που μας τίμησαν με την αθρόα προσέλευσή τους, για να παρακολουθήσουν την γιορτή με την ευκαιρία της λήξης της σχολικής χρονιάς, με θέμα ''Αρχαία Ολυμπιάδα''.
Τους ευχαριστούμε όλους θερμά.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από το Διευθυντή του Σχολείου κ. Πατσή Αλέξανδρο, ο οποίος εκτός των άλλων αναφέρθηκε στην επιτυχημένη και δημιουργική για τους μαθητές μας διαδρομή της απερχόμενης σχολικής χρονιάς, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει την σπουδαιότητα και ωφελιμότητα για την γειτονιά του Σχολείου, αλλά και για όλο το Περιστέρι, της ανάπλασης του παλιού πέτρινου Σχολείου και της αξιοποίησής του από το Δήμο Περιστερίου  ως σύγχρονη Δημοτική Βιβλιοθήκη.
Οι παρευρισκόμενοι περιστεριώτες, στους οποίους το κτίριο αυτό είναι τοποθετημένο βαθιά μέσα στην καρδιά τους, θυμίζοντάς τους τα ωραία παιδικά τους χρόνια, ξέσπασαν σε δυνατό χειροκρότημα.
Κατόπιν η Υποδιευθύντρια του Σχολείου κ. Γκλέκα Δήμητρα ξεκίνησε να αφηγείται την εξέλιξη της εκδήλωσης.
Η ζεστή και ρομαντική καλοκαιρινή βραδιά έδεσε απόλυτα με την σπουδαία δουλειά που ετοιμάστηκε από του μαθητές μας, με την ακούραστη καθοδήγηση και διάθεση της εκπαιδευτικού Φυσικής Αγωγής του Σχολείου κας Δανιά Ασπασίας, της οποίας ιδέα ήταν και το θέμα της εκδήλωσης.
Η υποδειγματική συνεργασία της κας Δανιά με την Υποδιευθύντρια του Σχολείου κας Γκλέκα, με τον εκπαιδευτικό Μουσικής του Σχολείου κ. Γκότση Βασίλη, που συνέθεσε και επιμελήθηκε την υπέροχη μουσική της παράστασης, με τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς, με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων αλλά κυρίως με τα παιδιά, είχε αυτό το καταπληκτικό αποτέλεσμα, που μας συγκίνησε και μας έκανε να καμαρώσουμε και να χειροκροτήσουμε  τους πρωταγωνιστές.
Τέλος η Πρόεδρος  του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Ραβάνη Βικτώρια, απηύθυνε χαιρετισμό, ευχαρίστησε τους συντελεστές, ενώ όλα τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου απένειμαν αναμνηστικά στα παιδιά της ΣΤ΄τάξης που μας συγκίνησαν και μας αποχαιρέτησαν, για να συνεχίσουν το ταξίδι της γνώσης και της μαθητικής εμπειρίας στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.



Δεν υπάρχουν σχόλια: