Αρκαδίου 25, 12134 Περιστέρι, τηλ-fax: 210 5712330
e-mail :mail@2dim-perist.att.sch.gr

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Μεγάλη η επιτυχία της διημερίδας

      Ολοκληρώθηκε η διημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο Σχολείο μας, σε συνεργασία με τους υπευθύνους του Γραφείου Πολιτιστικών Θεμάτων της Δ/νσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας κ. Ρέντζιου και κ. Παπαγεωργίου, την Παρασκευή 12 Μαρτίου και το Σάββατο 13 Μαρτίου , γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία.
      Η πρωτοφανή συμμετοχή γονιών και εκπαιδευτικών στις δύο καταπληκτικές εισηγήσεις, αλλά κυρίως το χρονικό διάστημα του προγράμματος της βράβευσης του συνθέτη κ. Λίνου Κόκοτου, με τους υπέροχους μαθητές μας να ερμηνεύουν γνωστές επιτυχίες του( ΄΄Τα τζιτζίκια΄΄ και ΄΄Το δελφινοκόριτσο΄΄) υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού του Σχολείου κ. Γκότση Βασίλη, αλλά και κατόπιν παίζοντας ο ίδιος ο συνθέτης, ενώ σύσσωμο το πλήθος να τραγουδά το ΄΄Μικρό παιδί σαν ήμουνα΄΄, ήταν στιγμές μοναδικής συγκίνησης και χαράς για όλους.
      Ακολούθησαν τα βιωματικά εργαστήρια, στα οποία έμπειροι εκπαιδευτές δίδαξαν νέες ιδέες και μεθόδους για ποιοτικότερη εκπαιδευτική πράξη στους εκπαιδευτικούς των σχολείων της περιοχής μας. Αυτά συνεχίστηκαν και το πρωί του Σαββάτου.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους:
Ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, ο Διευθυντής της Δ/νσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας κ. Χαράλαμπος Αλεξανδράτος, ο Προϊστάμενος του 3ου Γρ. Π.Ε. Γ΄ Αθήνας κ. Γεώργιος Παναγιώτου, ο οποίος και απένειμε τιμητική πλακέτα στον κ. Λίνο Κόκοτο, η Αντιδήμαρχος πολιτισμού και τεχνικών έργων κ. Μαίρη Τσιώτα, η Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Δ/νσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας κ. Μαρία Ευαγγελίου, η πρώην Διευθύντρια του Σχολείου και νυν Πρόεδρος του 3ου Δημοτικού Διαμερίσματος του Δήμου Περιστερίου κ. Νικολίτσα Καρκούλια, Σχολικοί Σύμβουλοι, Διευθυντές Δημοτικών Σχολείων, πλήθος  γονιών και εκπαιδευτικών.
Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ: http://politistika.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: