Αρκαδίου 25, 12134 Περιστέρι, τηλ-fax: 210 5712330
e-mail :mail@2dim-perist.att.sch.gr

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Κάλαντα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Το πρωί της Πέμπτης 23 Δεκεμβρίου 2010, μαθητές του Σχολείου μας, συνοδευόμενοι από το Διευθυντή κ. Πατσή Αλέξανδρο, την Δασκάλα τους κ. Γκλέκα Δήμητρα και τον Μουσικό κ.Γκότση Βασίλη, επισκέφτηκαν την συστεγαζόμενη Δημοτική Βιβλιοθήκη και με χαρούμενη διάθεση και σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα είπαν τα κάλαντα παρουσία της Αντιδημάρχου Πολιτισμού του Δήμου Περιστερίου κ. Τσιώτα Μαίρης, της Διευθύντριας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης κ. Καρκούλια Νικολίτσας και του υπόλοιπου προσωπικού. 
Η Αντιδήμαρχος μη κρύβοντας τη χαρά και τον ενθουσιασμό της, συγκινημένη από τις χαρούμενες παιδικές φωνούλες ευχήθηκε και ευχαρίστησε όλους για την πρωτοβουλία αυτή. Τόνισε ιδιαίτερα την σημαντική εθελοντική συμβολή των εκπαιδευτικών για την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το εορταστικό πρόγραμμα το ''Πνεύμα των Χριστουγέννων'' που έληξε και για ακόμα μια φορά εξέφρασε τις ευχαριστίες της.
Παίρνοντας τον λόγο κ. Πατσής Αλέξανδρος επισήμανε την θέληση, φιλότιμο και προθυμία με την οποία οι Εκπαιδευτικοί έλαβαν μέρος εκτός υπηρεσιακού τους ωραρίου και στήριξαν το εξαιρετικό αυτό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα. 
 Η Διευθύντρια της Δημοτικής Βιβλιοθήκης κ. Καρκούλια Νικολίτσα ευχαρίστησε με την σειρά της μαθητές και εκπαιδευτικούς και ευχήθηκε χαρούμενες γιορτές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: