Αρκαδίου 25, 12134 Περιστέρι, τηλ-fax: 210 5712330
e-mail :mail@2dim-perist.att.sch.gr

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε με τον Αγιασμό

Πολύ νωρίς το πρωί της Δευτέρας 13 Σεπτεμβρίου του 2010, χαρούμενες παιδικές φωνές και γέλια, πλημμύρισαν την αυλή του Σχολείου μας.
Όλοι οι μαθητές μας με τους γονείς τους, συγκεντρώθηκαν στον αύλειο χώρο, για να παρακολουθήσουν την τελετή του Αγιασμού.
Το ιδιωτικό κανάλι "ΑLTER", που έχει έδρα το Περιστέρι, ήταν σε ζωντανή σύνδεση, για την μετάδοση της τελετής.
Ο Αγιασμός τελέστηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Περιστερίου κ. Χρυσόστομο.
Τίμησαν με την παρουσία τους:
Ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, ο Προϊστάμενος του 3ου Γρ.ΠΕ κ. Γεώργιος Παναγιώτου, η Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Π.Ε  Γ΄Αθήνας κ. Ευαγγελίου Μαρία, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής και Αντιδήμαρχος κ. Λύκος Παναγιώτης, η πρώην Διευθύντρια και νυν πρόεδρος του 3ου Δημοτικού Διαμερίσματος κ. Καρκούλια Νικολίτσα, η Διαμερισματικός Σύμβουλος κ. Οικονομοπούλου Δήμητρα, η πρώην Προϊσταμένη του 33ου Νηπιαγωγείου κ. Μητσιάνη Ελένη, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, όλοι οι Εκπαιδευτικοί και το προσωπικό του Σχολείου, οι Γονείς και φυσικά οι μαθητές μας.
Μετά την τελετή ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Πατσής Αλέξανδρος εκφώνησε ομιλία, η οποία εκτός των ευχών εμπεριείχε χρήσιμες πληροφορίες για την λειτουργία και δραστηριότητα του Σχολείου.
Έκανε ιδιαίτερο καλωσόρισμα στα ''πρωτάκια" και στους μαθητές του συστεγαζόμενου Νηπιαγωγείου.
Κατόπιν χαιρετισμούς απηύθυναν  ο κ. Δήμαρχος, ο κ. Προϊστάμενος του 3ου Γρ.ΠΕ, ο κ. Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής και η κ. Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
Τέλος οι μαθητές με τους δασκάλους τους μπήκαν στις τάξεις τους για την παραλαβή των βιβλίων και την ανταλλαγή εντυπώσεων για το καλοκαίρι που μας αποχαιρέτησε. 

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Αγιασμός για το σχολικό έτος 2010-11

Αγαπητοί γονείς και μαθητές
Την Δευτέρα 13-09-10 και ώρα 9:00 π.μ, θα πραγματοποιηθεί ο Αγιασμός για την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

Θα ακολουθήσει πρόγραμμα υποδοχής μαθητών στις τάξεις, διανομής βιβλίων(καλό θα είναι να έχουν μαζί την τσάντα), αποχώρηση των μαθητών με ευθύνη των γονιών.
Καλή και δημιουργική Σχολική Χρονιά, με υγεία ‼


Ο Διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου